Je kan natuurlijk gewoon persberichten kopieren en plakken. Maar wij geven er de voorkeur aan om zelf dingen echt aan de tand te voelen. Daarom hebben wij weer een paar hele mooie zaken die we voor jullie gaan testen.

Koppie er bij

Beetje rondfietsen is leuk maar als je enigszins fanatiek bent dan heb je ook een goede fietsbroek, shirt, helm en gereedschap nodig. Onze vrienden van BBB Cycling gaan ons verrassen met wat leuke spullen. Komen wij flitsend voor de dag en weet jij of het goed is.

Schoenen maken de fietser

Van onze vrienden bij Vaude krijgen wij een paar hele fijne (hopelijk) schoenen. Goede grip voor als je op flatpedals fietst. Goede demping en natuurlijk een prima pasvorm in een sportief jasje. Kom je ook nog eens leuk voor de dag ook.

Frisse lucht!

We zitten met z’n allen veel binnen op het moment. De kachel aan en eventueel een kachel. Maar vergeet ook niet het huisstof, rook en etensluchtjes. Daarom gaan wij een “luchtschrobber” testen van het merk BlueAir. Zitten wij er weer frisjes bij! Stay Tuned!

Imou Bullet

Ik hou er niet van als mensen aan spullen komen die van mij zijn. Van onze vriendjes bij Imou krijgen wij de Bullet. Met een zicht tot 30 meter zie ik je zo aankomen. Lachen naar het vogeltje 🙂

TADO°

Momenteel hebben wij de TADO° thermostaat en kranen in de test. Daarmee verwarm je je huis comfortabel, slim en zuinig!!