Ga je af en toe bij warm weer fietsen of hardlopen? Dan is de Camelbak Octane 10 onmisbaar. Wie af en toe een klein beetje door gaat met sporten weet hoe belangrijk het is om voldoende te drinken. Zeker als je veel transpireert is het van belang voldoende vocht (en elektrolyten) tot je te nemen. Met de Camelbak Octane 10 op je rug heb je 2 liter water bij je. Kan je best even mee vooruit.

Geschikt voor het fietsen, wandelen en hardlopen

Wij zijn redelijk fanatieke sporters hier in da house. We doen aan Crossfit, olympic weightlifting, hardlopen, stunt steppen, mountainbiken, hiken en nog veel meer. Wij weten als geen anders dat het van belang is voldoende te drinken tijdens het sporten. Daarom nemen wij bij het hardlopen, hiken en mountainbiken altijd onze Camelbak Octane 10 mee. Niet alleen een rugzak met vochtreservoir maar ook voldoende ruimte voor een telefoon, reservebandje, een paar geltubes (voor de carbs) of gewoon voor een extra jasje.

Het vocht reservoir is een goede 2 liter groot en gemakkelijk te vullen dankzij een enorme vul opening. De zak waarin je vocht zit is vrij van allerlei nasty toevoegingen waardoor water naar water smaakt. De slang die er aan zit maakt het mogelijk super gemakkelijk wat te drinken. Normaal gezien zijn wij geen voorstanders van iets anders dan water in een drinkfles of drinksysteem. Maar deze zak is zo goed schoon te maken en te spoelen dat wij het aandurven er een sportdrank in te doen.

Ook als rugzak erg handig

Wat we vooral niet moeten vergeten is dat de Camelbak Octane 10 ook gewoon een rugzak is. Met heel veel vakjes voor het opbergen van gereedschap, je telefoon, sleutels maar ook aan de buitenkant de mogelijkheid voor extra flessen water bijvoorbeeld.

Specs

  • 2 Liter CRUX reservoir (supersnel te vullen zonder knoeien).
  • 3D Vent Mesh. Dit zorgt voor een goede luchtstroom en dus minder zweetophoping.
  • Compressie door de elastieken zorgen voor veel inhoud bij compact formaat.
  • Nordic Walker? Dan word jij blij van de clips voor het ophangen van je wandelstokken.
  • BPA/BPS/BPF vrij? Jazeker.
  • Leeg gewicht van slechts 370 gram.
  • 8 liter opslag naast de 2 liter vocht.
  • 8 externe vakjes voor van alles en nog wat.

Conclusie

Voor ons is de Camelbak Octane 10 een onmisbare compagnon geworden bij het mountainbiken, hiken en hardlopen. Nooit meer zonder vocht onderweg. Nooit meer hoofdpijn achteraf.

Camelbak Octane 10
%d bloggers liken dit: