De zomer staat voor de deur. En dat betekent: tijd om de barbecue aan te steken! Om te kunnen barbecueën heb je natuurlijk een barbecue nodig, maar hoe weet je nu welke barbecue je het beste kunt gebruiken? Voor een perfecte start van het barbecueseizoen heeft Campingaz enkele tips voor je op een rij gezet. Daarom hieronder meer informatie over de Campingaz BBQ.

Attitude 2100 LX

Barbecueën klinkt heel simpel – vlees en/of groenten op tijd omdraaien, de tafel dekken en lekker gaan eten. Maar bij het koken op de barbecue komt meer kijken, van de voorbereiding tot de schoonmaak. Nieuw in het Campingaz assortiment is dit seizoen de krachtige en stoere Attitude 2100 LX-tafelbarbecue. Een compact en draagbaar model in een strak, urban design, gecombineerd met baanbrekende precisiebereiding.

Het intuïtieve ontwerp biedt een gelijkmatige warmteverdeling dankzij het Campingaz® Blue Flame-brandersysteem. Deze gelijkmatige verdeling zorgt voor efficiënt en laag gasverbruik. De barbecue is makkelijk aan te steken met de elektrische ontsteking en dankzij de grote geïntegreerde analoge thermometer is de temperatuur eenvoudig in de gaten te houden.
De barbecue zal een ongetwijfeld succes worden met de handige accessoires van Campingaz. Want het Culinary Modular systeem geeft een nieuwe draai aan koken in de buitenlucht. Haal het gietijzeren rooster uit de barbecue en vervang deze met de apart verkrijgbare pizzasteen, braadpan of paellapan.


Dat veel mensen een hekel hebben aan afwassen, is geen verrassing. Het schoonmaken van de Attitude-barbecue is echter eenvoudig dankzij het gepatenteerde Campingaz InstaClean®-systeem. Het systeem bevat een vet-opvangbak aan de voorkant en alle onderdelen kunnen in 60 seconden in de vaatwasser.

Master 3 & 4 Series Classic Barbecues

Wij zijn vaak langer bezig met het bereiden van de gerechten op de barbecue, dan het daadwerkelijke eten. Een grotere barbecue is daarom razend populair, zo maak je meerdere gerechten gemakkelijk tegelijkertijd klaar om vervolgens met z’n allen tegelijk te tafelen.

De 3 & 4 Master Series van Campingaz zijn perfect om van elk gerecht een feestmaal te maken. De Master Series gasbarbecues combineren unieke eigenschappen, waaronder de innovatieve Even Temp®-technologie en het veelzijdige Culinary Modular systeem. Daarom wil jij een Capingaz BBQ !

Daarmee kunnen verschillende gerechten bereid worden, zoals een roerbakschotel, een pizza, paella of een gebraden kip. Verwijder daarvoor simpelweg het rooster en vervang het door het relevante accessoire (apart verkrijgbaar). De elektronische InstaStart ontsteking garandeert moeiteloos aansteken en zit verwerkt in de verlichte bedieningsknoppen.

De nieuwe Culinary Modular Roasting Skillet is de perfecte accessoire voor op de barbecue. Deze gietijzeren pan met uitneembaar roestvrijstalen rek biedt tal van gebruiksmogelijkheden: van het braden van grote stukken
vlees of zelfs een hele kip tot het maken van een apple crumble. De pan is extra diep om spatten te voorkomen en te zorgen dat de sappen behouden blijven voor sauzen.

De Campingaz Master Series beschikt over de ingenieuze InstaClean-technologie, demonteer daarvoor eenvoudig alle losse elementen van de branders en branderbak en stop deze in minder dan 60 seconden in de vaatwasser. Dat betekent minder tijd besteden aan schrobben en meer tijd
om in de frisse buitenlucht van het goede gezelschap te genieten.

Kopen? www.campingaz.com

Campingaz BBQ