De revolutie heeft zich natuurlijk al een paar jaar geleden aangediend. Alles moest smart worden. En hoewel ik SMART natuurlijk al jaren ken vanuit de IT (Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden) heeft dit ogenschijnlijk niets te maken met het Casio PRO TREK horloge. Maar is dat wel zo? Ook met dit horloge ben je vaak SMART bezig.

Binnenkort gaan wij van echtemannen.nl dit horloge in het wild testen tijdens een week kamperen met de mannen.

Bas, eindbaas echtemannen.nl

Meteen kopen? Doe je HIER

Serieus trainen? Smartwatch!

Als je een beetje serieus traint kan je niet meer zonder smartwatch. Hoe weet je immers of je je doelen haalt met de training die je doet. Gebruik je de juiste energiesystemen? Hoe ontwikkelt jouw conditie zich? En hoe houdt jouw hart zich tijdens de training? Allemaal zaken waar je informatie over wilt hebben.

Meetbaar

Wat je ook wil meten het kan met de Casio PRO TREK WSD-F21HR. Met de ingebouwde optische hartslagmeter ben je in staat om heel nauwkeurig te trainen op basis van hartslagzones. Mensen die aan duursporten doen en hun anaerobe conditie willen verbeteren zijn hier weg van. Maar lost van hartslag vertelt het horloge je nog veel meer. Hou je van de zee? Dan vertelt het horloge je wanneer je welke waterstand mag verwachten. Hou je van vissen? Dan vertelt het horloge je wanneer de vis het beste bijt. En hou je van klimmen dan vertelt het horloge je precies hoe hoog je zit. Over SMART gesproken

Offline kleuren kaarten

De Casio PRO TREK beschikt over offline kleurenkaarten. Dit heeft als voordeel dat je buiten bereik van WiFi en 4G netwerken kan gaan trainen. Mannen die buiten de gebaande paden gaan. Mannen die af en toe de behoefte voelen om de hele wereld te ontvluchten maar ook weer thuis willen komen. Dan zijn de offline kaarten ideaal.

Specs

Als je €499 voor een horloge uit gaat geven wil je natuurlijk wel weten wat je krijgt. Nou dat is een hele lijst. Hieronder de meest aansprekende. Wil je ALLES weten? Klik dan hier!!

  • Het horloge “draait” op Wear OS (een soport Android voor horloges)
  • Je kan verbinden met WiFi en Bluetooth.
  • Je hebt een touchscreen dat bestaat uit twee delen over elkaar. Het zwart-wit scherm laat zichzelf zelfs onder de moeilijkste omstandigheden aflezen.
  • Optische hartslagmeter
  • Ingebouwd kompas, hoogtemeter, maanfasen kalender, getijden indicator, wereldtijden, trilalarm
  • Het horloge is waterdicht tot maximaal 5 bar en beschikt over mineraalglas dat nagenoeg krasvrij is.