Het is de (natte) droom van iedere man. Kijken in het hoofd van een vrouw en weten hoe zij over sex denkt en wat ze fijn vindt. De sekszusjes leggen het je uit in een serie van de VPRO. In de tiendelige webserie Sekszusjes TV bespreken de zussen Krista en Marcelle hun twijfels, pijnlijke ervaringen en onzekerheden.

wel of niet?

Wel anaal, niet anaal? Wel slikken of niet slikken? En scheer je jezelf kaal, hars je of laat je een pluk shag staan? En wat verwachten de vrouwen op hun beurt (leuke woordspeling) van de mannen? De zusjes Krista en Marcelle winden er geen doekjes om heen en vertellen (niet altijd) schaamteloos over hun ervaringen op het gebied van seks. Daarbij worden ze bijgestaan de aseksuele Willem en een keur aan mensen die vertellen hoe zij naar seks kijken.

Alleen de disclaimer al 🙂

Pas op!! Dit is een programma over seks dus soms zie je piemels, kutten of borsten. Maar geen paniek! Alles is geknutseld. We praten vanuit onze eigen ervaring en nieuwsgierigheid, maar het kan natuurlijk dat wat wij zeggen voor jou anders is. We zijn voor veilige seks maar benoemen dat niet iedere aflevering. En we zijn trouwens geen dokters. Dus denk je dat er iets mis is: naar de dokter ermee!!

Wil je als man alles weten over hoe vrouwen naar seks kijken en hoe ze er over denken? Kijken!! De sekszusjes.

Echtemannen.nl