De Denon CEOL N10 is een geniale, EISA-bekroonde mini-installatie met geïntegreerde HEOS-multiroom. Ideaal voor draadloze muziek in je hele huis – met CD, FM, genoeg aansluitingen, bijvoorbeeld voor de TV, en een schitterend geluid! Verkrijgbaar in verschillende kleuren en compact!!

Echt hifi-geluid en je kunt zelf je luidsprekers kiezen – ook voor de TV

De uitstekende versterker van de Denon CEOL N10 heeft een vermogen van 2 x 65 watt, zodat jij helemaal zelf je luidsprekers kan kiezen. Kijk maar eens in ons assortiment! Bovendien haalt de CEOL N10 het allerbeste in een paar goede hifi-luidsprekers naar boven. Als je een set losse luidsprekers koopt, kun je zelf kiezen welk formaat, en welke kleur, vorm en klank je wilt hebben. Zo vind je altijd de perfecte combinatie die past bij jou en je interieur.

Ook kun je een TV aansluiten met maximale digitale kwaliteit en heel eenvoudig het volume regelen met de afstandsbediening van de TV. Dat is een stuk goedkoper dan een aparte soundbar en is even eenvoudig te gebruiken, en zo kun je genieten van je films en muziek met het hifi-geluid dat ze verdienen.

En vergeet niet: een paar goede hifi-luidsprekers gaat tientallen jaren mee, dus je kunt ze ook gebruiken voor je volgende TV. En de volgende. Met andere woorden, de Denon CEOL N10 met een paar goede luidsprekers is een uitstekende investering waar je nog jarenlang plezier van zult hebben.

Onze ervaring

Laat ik beginnen met de mededeling dat mijn kids er ontzettend blij mee waren. Verhaaltjes, luisterboeken, spotify en natuurlijk de televisie knalde regelmatig uit de speakers op de slaapkamer waar we de Denon CEOL N10 hadden opgesteld. De installatie is een makkie alsmede de bediening.

Wat ik zelf wel een groot nadeel vind aan het apparaat is dat het ontzettend goedkoop aanvoelt door het gebruikte plastic (verkrijgbaar in grijs, zwart en wit) van de behuizing. Dit doet niets af aan de kwaliteit van het geluid dat prima is maar het voelt als een teleurstelling als je het apparaat uit de doos haalt.

De voordelen?

Prima geluid voor een klein apparaat. Voldoende aansluitingen en “koppelbaar” met de meeste streamingdiensten zoals Spotify, Tidal en wat al niet meer. Tevens beschikt het apparaat over 2 optische ingangen, geïntegreerde CD speler en bedienbaar met een app (iOS en Android)

De nadelen?

Zoals aangegeven voelt het apparaat goedkoop aan terwijl het dat niet is. Wij kregen het apparaat ook niet gevonden in het netwerk om hem op afstand in te schakelen. Eenmaal ingeschakeld zagen we het apparaat wel. Dat zal ongetwijfeld een feature zijn maar waar en hoe je dat aanpast is mij een raadsel. En of het een gemis is bepaal jij maar de CEOL heeft geen DAB ondersteuning. Iets wat in deze tijd toch wel redelijk vanzelfsprekend is.