Al ben je dan een echte man, want dat zit in je genen, dan nog kan je wel eens hulp gebruiken bij het maken van de juiste keuze. Daarvoor hebben wij de Echte Mannen Aanraders. Producten, leveranciers en fabrikanten waar wij graag mee samenwerken en waar wij 100% achter staan!

Echte Mannen Aanraders

100% Fietsen

De echte mannen van de Rabbit Bikestore in Elshout weten alles van fietsen. MTB, racefiets maar ook alles wat er bij komt kijken. Van kleding tot onderdelen en natuurlijk goudeerlijk advies. Deze hoort thuis in de categorie Echte Mannen Aanraders. Tevens verhuur van fietsen. En aangezien de winkel vlak bij Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen ligt met diverse MTB trails kan je meteen aan de gang. Wel even een Naturmonumenten MTB vignet kopen. Maar waarom? Omdat ze niets duurder zijn dan de online winkels maar veel meer service leveren!

Echte Mannen Aanraders

100% Hosting

Heb je een website, wil je een website of moet het allemaal sneller? Dan kunnen wij Cloud86 van harte aanbevelen. Verkozen tot de snelste hoster van Nederland in 2020. Omdat hij valt in de categorie Echte Mannen Aanraders hosten wij zelf ook hier. Maar waarom? Omdat goed niet altijd duur is, maar goedkoop niet altijd goed. Cloud86 is beiden: goed en goedkoop!
Bij Cloud86 maken ze gebruik van Litespeed Caching waardoor jouw website draait met de snelheid van het licht. Zegt dat je niets? Da’s technisch voor kei snel!!

Garmin sporthorloge

Vroeger waren wij helemaal weg van een ander merk. Een merk dat begint met een P en eindigt op olar. Maar door de gruwelijke arrogantie van het merk en de persoon verantwoordelijk voor hun PR zijn wij op zoek gegaan naar een merk dat snapt wat je wil, meedenkt en ook nog eens fantastisch product levert voor iedere portemonnee. Daarom kiezen wij alleen nog maar voor Garmin als we iets kopen!!

Lowa schoenen

Wandelen, ik ben er gek op. Alleen, met mijn vrouw en kinderen of met anderen. Het maakt mij niet uit. Zet me in het groen van Brabant of de heuvels van Limburg en ik ben echt een blij mens. Een paar goede wandelschoenen zijn dan een must. Daarom kiezen wij altijd voor Lowa. Een stevige schoen gemaakt door wandelaars voor wandelaars. En voor iedere wandeling de geschikte schoen.

klikAan KlikUit

Je huis helemaal slim maken en bedienen vanaf je telefoon? Met klikAan KlikUit kan het. En met de ICS-2000 connect je ook je Hue lampen maar ook andere Zigbee apparaten. Hoe fijn is dat? Dus echt een uit de categorie Echte Mannen Aanraders.

JBL Speakers

JBL krijgt het keer op keer voor elkaar om portable speakers te bouwen waar een geluid uit komt dan klinkt alsof je in een concertzaal staat. Wij hebben diverse JBL speakers in huis en willen niets anders meer voor onderweg. En een feestje? Koppel een paar JBL speakers aan elkaar en je hebt echt overal geluid!

Hapro

Hapro maakt voor de echte man fietsendragers en dakkoffers. Door de ANWB al meerdere keren als goed getest. Wij hebben de Giro en Atlas fietsendragers en de Traxer dakkoffer. En daarmee gaan wij met heel veel vertrouwen op vakantie. Dus een echte aanrader. 100% kwaliteit en leuk geprijsd.