Echte mannen
Echte mannen

Echte mannen

Snel, simpel, recht voor zijn raap en “what you see is what you get”. Dat is wat echte mannen zijn en dat is ook wat echtemannen.nl is. Niets moeilijker maken dan nodig want dat is wat echte mannen doen. Maar waarom zou jij kiezen voor echtemannen.nl?

Voor jou als lezer

Voor jou als lezer zijn een aantal zaken belangrijk. Om te beginnen onafhankelijkheid. In tegenstelling tot een hoop andere sites voor mannen, die geen van allen zo’n coole domeinnaam hebben, zijn wij 100% onafhankelijk. Wij zijn voor ons inkomen niet afhankelijk van deze site. Dat biedt ons het voordeel dat we altijd en eerlijk kunnen schrijven. Vinden we het niets? Dan krijgt de leverancier de kans zich te verdedigen, mogen ze er voor kiezen niet te publiceren of wij publiceren toch met onze commentaren.

Uit onderzoek is onlangs gebleken dat zelfs de meeste “consumenten organisaties” niet meer 100% onafhankelijk zijn. We zouden hier dus kunnen zeggen dat we betrouwbaarder zijn dan de consumentenbond. Doen we niet hoor, maar zouden we kunnen ;-).

Voor jou als PR Bureau of vertegenwoodiger van een merk.

Snelheid: Om te beginnen is onze website bloedsnel. Zo staat onze website in minder dan 1 seconde op je scherm. Op de toonaangevende website GT Metrix scoren wij een A-grade met bijna 100% score. Hoe sneller een website laadt hoe beter het is voor de lezer en dus ook het merk. In vergelijking met andere blogs zijn wij een TGV waar zij nog op stoom rijden. Niets dan goed over onze concurrenten just making notes ;-).Daarnaast zijn wij als redactie retesnel. Aanpassingen maar ook de initiële content kunnen wij vaak binnen 48 uur na testen klaar hebben. Veel sneller zou ons Superman maken. Maar zo zijn echte mannen.

Kennis van zaken: Wij, de redactie van echte mannen, komen uit diverse werkvelden en kunnen dus overal over meepraten. Dat doen we als Brabanders sowieso graag, maar we hebben echt van alles verstand. Auto’s, motoren, sport, eten, gadgets, levenslessen, vrouwen, kleding en nog veel meer. Je zou kunnen zeggen dat wij het beste van Bright, Autoweek, FHM en Hitch hikersguide to the Galaxy zijn. Kortom, het antwoord op alles.

echte mannen performance

Terugkerende bezoeker en duidelijk stats

Per maand mogen wij een kleine 35.000 bezoekers uit Nederland, 20.000 uit België en circa 8.000 uit de overzeese gebiedsdelen ontvangen op onze website. Van deze bezoekers kunnen wij precies zien wat ze doen. Welke linkjes worden er geklikt, hoevaak is een stuk content gelezen en hoe lang blijft een bezoeker op de website. Voor jou belangrijk en voor ons ook. Uiteraard zijn onze stats anoniem en leggen we alleen het land van herkomst vast. Google analytics verstrekt ons vervolgens de demografische gegevens zodat we kunnen zien wat het geslacht en leeftijd is van onze bezoekers.

Meteen contact met ons?

Contact over adverteren

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil graag adverteren:*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.