Ik heb sinds 2 jaar een VDL Hapro Traxer. En hoewel ik altijd heb geroepen niet met zo’n ding rond te willen rijden ben ik er tot op de dag van vandaag reteblij mee. Nu komt Hapro met de Hapro Trivor weer met iets nieuws!! Daar wordt ik dan heel blij van!

#VDLHapro #Dakkoffer #Blijmee #Vakantie #Traxer #Trivor

Eerste innovatie: Premium Fit

In het verleden zag ik mensen tobben met boutjes, moertjes, steek en ringsleutels om dat kreng op het dak te bevestigen. Onderweg nog even controleren of het nog vast zat. Reden genoeg om het niet te willen. Maar mijn Traxer levert me wel even mooi 410 liter extra bergruimte op. Dat is alsof je een Opel Astra meeneemt voor de bagage! Hapro kwam al met Premium Fit. 4 “klauwen” die je door de bodem van de dakkoffer steekt en vervolgens simpel aandraait tot de klik. Dat zit vast en gaat nergens meer naar toe.

‘De Trivor heeft een innovatieve en centrale handgreep, vergelijkbaar met een autohandgreep, die je zonder sleutel kunt bedienen

Dick van de Linde, algemeen directeur VDL Hapro BV

En dan nu de Trivor

Helemaal sleutelloos wordt het niet want je wil onderweg natuurlijk niet dat je bagage wordt gejat tijdens een stop aan de Route du Soleil of de Autostrada. Maar als de koffer niet op slot zit kan je de koffer gewoon met een greepje open maken. De Hapro Trivor is de eerste dakkoffer met een ergonomische ‘autohandgreep’ aan weerszijden, waarmee je de dakkoffer in één natuurlijk beweging opent en sluit. Opmerkelijk detail: je hebt geen sleutel meer nodig.

Sportief & ruim

Het nieuwste dakkoffermodel van VDL Hapro BV heeft een opvallend sportief uiterlijk en biedt vanwege de hoogte ongekend veel laadruimte. Deze dakkoffer is verkrijgbaar in 3 afmetingen, maar zelfs de inhoud van de kleinste Trivor is vergelijkbaar met die van een extra kofferbak. Het volume loopt uiteen van 440 – 640 liter dit alles maakt de Trivor uitermate geschikt voor outdoorvakanties, waarbij je veel uitrusting moet meenemen. Verder is de volledige lengte van de bodem verstevigd met metalen profielen voor optimale stevigheid en stabiliteit.

Wil ik hem?

Hell yeah. En jij moet hem ook willen!! Mijn volgende dakkoffer wordt zeker te weten weer een Hapro en dan waarschijnlijk de Trivor. Kopen? Dat kan natuurlijk gewoon bij diverse winkels maar ook bij Rooftopbox Shop. Prijzen vanaf €449 tot en met €599.