Het afgelopen weekend zijn wij op pad geweest met de sportschool naar de Ardennen. In de kou, in een tent en in een slaapzak van Bo-Camp. The weapon of choice is de Bo-Camp Bronx Taupe uit de Urban Outdoor Collectie. En dat is een aanrader pur sang en dat is niet om dat wij ze kregen van Bo-Camp maar omdat ze gewoon echt goed zijn.

De slaapzak

Zoals de titel reeds doet vermoeden namen wij de Bo-Camp Bronx slaapzak mee. Twee stuks maar liefst. Een voor mij en een voor mijn vrouw. Om te beginnen is het grote voordeel dat de slaapzakken aan elkaar te ritsen zijn . Iets wat nog lukte ná een “paar biertjes”. En vergeet niet als je samen in een slaapzak ligt om vogel geluiden te maken 😉

Direct kopen? Doe je hier!!

Omdat de buiten temperatuur niet te laag werd voorspeld hadden we ook niet meer bij ons dan alleen de slaapzakken en een pyama. We durfden dat best aan omdat de slaapzakken geschikt zijn vanaf een temperatuur van -10 graden celsius. En aangezien het bij ons ongeveer 3 graden was hebben we prima geslapen. En aangezien zowel mijn vrouw als ik behoorlijk lang zijn is het ook fijn dat de slaapzakken 215 centimeter lang zijn. Je kan er lekker in kruipen en er helemaal in verdwijnen.

De vulling van 150 gram per vierkante meter, gemaakt van 3D hollow fiber polyester, zorgt voor een heerlijk comfortabele slaapervaring. Je hebt het niet snel te warm in deze slaapzak maar ook zeker niet te koud. Zowel de binnen als de buitenkant zijn van poly cotton gemaakt. Dit is een stof die nog het meest doet denken aan zijde qua textuur.

Een luxe en stijlvolle slaapzak. Deze taupe gekleurde slaapzak is stijlvol en retro afgewerkt met rode accenten en een decoratieband. Deze slaapzak is geschikt voor gebruik vanaf -10 graden en zeer comfortabel vanaf 0 graden.

Daarnaast heeft deze slaapzak een hoog comfort door de zachte Perkal katoenen binnen- en buitentijk. Opengeritst is de slaapzak bruikbaar als deken. Daarnaast is de slaapzak aanritsbaar aan een tweede Bo-Camp slaapzak. Deze slaapzak beschikt over temperatuurregulatie door een openritsbaar voeteneinde, een tochtstrook, een aantrekkoord, een comfortabele bovenrand en een geldzakje aan de binnenzijde. Compact mee te nemen in de meegeleverde compressiehoes die het mogelijk maakt de slaapzak in iedere tas of koffer mee te nemen.

 

Specificaties van de slaapzak

  • Adviesprijs €89.95
  • Maten: 215 cm lang, 89 cm breed en 2,1 kilo zwaar.
  • Wordt geleverd met een compressiehoes.
  • Leverbaar in Grijs en Taupe.
  • Te gebruiken vanaf -10 graden Celsius.

Meer foto’s?