Met de kreet “niet te hard, niet te zacht maar precies goed” probeert Emma hun bekroonde matras aan de man te brengen. Emma staat hierin niet alleen want ook MATT is een “online” matras en in het verleden waren daar bijvoorbeeld ook Simba en Eve. Die laatste twee zijn inmiddels niet meer verkrijgbaar in Nederland. Maar wij hebben het Emma O2 matras getest en gekeken of het voor ons ook het juiste matras zou zijn. Wij zijn immers niet zoals gemiddeld Nederland. Toch?

Spoiler alert: wij zijn heel blij geworden van dit matras. Jij ook? Koop hem meteen en probeer hem 100 dagen uit.

Waarom kiezen voor een Emma?

Om te beginnen is het Emma O2 matras door de Nederlandse consumentenbond uitgeroepen tot het beste matras in 2020. En dan te bedenken dat er in die test ook merken meededen die bekend staan als premium A-merk. Dat moet toch te vergelijken zijn of je als amateur hardloper mee doet met de marathon van New York en die dan meteen wint. Al zou Emma dan de marathon al meerdere keren hebben gewonnen. Ze zijn immers al vaker bekroond voor hun matrassen.

Daarnaast is er natuurlijk het gemak. In een IKEA of welke winkel dan ook kan je niet in 10 minuten bepalen hoe een matras slaapt. Sterker nog, voor mij persoonlijk geldt echt dat ik er een weekje aan moet wennen. Ga je dan een week bij IKEA slapen? Of bestel je een matras dat je maar liefst 100 dagen mag proberen. Die keuze lijkt me duidelijk. Naast dat gemak krijg je van Emma ook nog eens 10 jaar garantie en komen ze hem gratis bezorgen en eventueel ook weer ophalen. Dat proces liep bij ons niet helemaal soepel. De levering liet even op zich wachten.

Waarom Emma zo goed ontvangen wordt?

De verschillende lagen schuim, maar liefst 3 verschillende soorten, zorgen samen voor een oppervlak dat zich snel en vanzelf aanpast aan je lichaam. Dit zorgt ervoor dat je geen last van drukpunten hebt. Zo kan je heerlijk dromen, of je nu op je buik, je rug of je zij slaapt.

Plaatje van Emma want ik wilde mijn matras niet doorsnijden 😉

Door de manier waarop het matras is ingedeeld, dat zijn namelijk 7 verschillende zones, wordt er voor een perfecte ondersteuning gezorgd voor ieder deel van je lichaam. Op die manier heb je minder drukpunten en wordt je gewicht beter verdeeld over het matras. Beter voor het matras en veel beter nog voor jou. Beter slapen is namelijk beter herstellen.

Daarnaast heeft EMMA nog wat voordelen. Zo is het matras supergoed vochtregulerend. Zelfs zo goed dat je gewoon op de hoes van het matras kan slapen. Die hoes is zo uitgewassen. Het gepatenteerde Airgocell past zich moeiteloos aan jouw lichaam aan maar is meteen stevig genoeg dat jij door kunt slapen terwijl je partner ligt te woelen.

Wat vonden wij er van?

Dat is natuurlijk de vraag. Is het Emma O2 het beste matras het beste dat wij ooit gehad hebben? Zonder twijfel is het dat niet. Maar het Emma 02 matras is wel een van de betere. En het matras bevalt ons zelfs zo goed dat het blijft liggen tot het versleten is. En ja omdat we zo enthousiast zijn over de kwaliteit, ligcomfort en natuurlijk ook de prijs bevelen wij het matras van harte aan.

Over Emma

Laten we eerlijk zijn: een matras kopen is niet altijd even makkelijk. Zoveel verschillende soorten en maten… Waar moet je beginnen? Dit is precies de reden waarom Emma in december 2015 in Duitsland is ontstaan. Met het doel het beste matras te ontwikkelen voor bijna ieder lichaams- en slaaptype, ontworpen met enkel hoge kwaliteitsmaterialen. Alleen zo kan de perfecte balans voor een goede ondersteuning en comfort gecreëerd worden. Geschikt voor iedereen, geen keuzestress meer!

Daarnaast is het een hele opgave om een matras thuis te krijgen. Gelukkig heeft Emma ook hier aan gedacht met een snelle bezorging, die daarenboven nog eens gratis is. Het Emma matras wordt in een doos bezorgd, zodat je het matras online eenvoudig kan bestellen en daarna zonder al teveel moeite naar je slaapkamer kan dragen. Zo zorgt Emma niet enkel voor een goed matras, maar ook voor een perfecte service!

Emma is actief in meer dan 15 verschillende landen en is het meest bekroonde matras in Europa.