Allemaal heel leuk die blog maar het brengt ook werk/verplichtingen met zich mee. Je kan natuurlijk niet zomaar allerlei spullen ontvangen en daar van genieten. Nee je moet ze ook echt aan de tand voelen. De komende tijd hebben wij een paar hele gave spullen voor jullie.

TP-Link X60 mesh netwerk.

TP-Link stuurde ons de TP-Link X60 mesh set. Wat moet je er mee en wat heb je er aan? In deze Corona tijd werken we veel thuis en dus is wifi steeds belangrijker. Daarom is een netwerk dat je hele huis beslaat geniaal. Je loopt rond zonder dat je teams/zoom gesprek stottert en nog veel meer. Binnenkort lees je er meer over.

Schiffmacher messen en blokken

Wie kent hem niet? Henk Schiffmacher. De man die alle bekenden der aarde van inkt heeft voorzien. En nu komt het voor de liefhebbers van inkt én koken: Henk ontwierp koksmessen en snijplanken met tattoos er op. En wij hebben de hand weten te leggen op een mes en snijplank met tatoeages er op. Daarvan krijgt iedere (hobby)kok een harde plasser toch?

Espresso

Lange Frans zong in het liedje Beloofd is Beloofd dat koffie wel goed klinkt als ontbijt. Wij sluiten ons daarbij aan en daarom hebben wij een Princess Espresso machine in de test. Deze machine maakt de lekkerste espresso (met koffie van Bosch Bekske) maar kan ook melk opschuimen en als klap op de inmiddels verboden vuurpijl ook Nespress cups persen. Boem, is dat effe lekker wakker worden of wa?

Tado thermostaat en slimme knoppen

Nee, we hebben het niet over knoppen die hard worden op het moment dat je er aan zit. Nee als jij een houtkachel hebt is het volgende zeer bekend voor jou. Je stookt het beneden effe lekker warm. Ga je vervolgens naar de badkamer om samen eens stomend te douchen dan lijkt je mannelijke deel plotseling vertrokken te zijn door de kou. Uhm nee hoor schat,….het is de kou. Uhuh. Maar met tado° kan jij toch alle vertrekken warm stoken zonder dat de thermostaat op 155 graden moet staan. De slimme knoppen praten met de thermostaat en gaan open als het in een andere ruimte te koud wordt. Dus je kan per ruimte de verwarming aan of uit zetten. Heb je wel wat voor nodig!

Alexa……nee niet de prinses

Het zou natuurlijk heel raar zijn om te zeggen dat we Alexa in de test hebben. Voor je het weet ligt de geheime dienst in je voortuin en dat wil je niet. Nee, wij testen Alexa van Amazon. Je weet wel die supermarkt van Jeff Bezos. Alexa is geen dame met een doosje maar een dame in een doosje. Je roept gewoon: heej Alexa doe het licht aan et voila het licht gaat aan. Werkt een stuk beter dan schreeuwen tegen je vrouw dat het licht aan moet. Zo weet je zeker dat ze nog mee wil douchen (zie: tado°).

Al met al heeeeel veel heeeeeel leuk werk. Koken in een warme ruimte met heerlijke koffie terwijl Alexa je recept voorleest. Boem…..wat kan het leven mooi zijn.