Mannen houden van gadgets en speledingetjes. En als er ook maar 1 merk is dat jou in staat stelt je mannenhart op te halen dan is dat Klik aan Klik uit. Al jaren heb ik draadloze schakelaars in huis maar nu werd ik heel blij gemaakt met het ICS-2000 octopus control station. Met de KlikAanKlikUit ICS-2000 automatiseer je jouw huis zoals jij het wil.

Het product

Het KlikAanKlikUit ICS-2000 octopus control station is feitelijk niet meer dan een connector. Een geavanceerde connector dat wel. Wat het doet is het koppelen van jouw “analoge” klik aan klik uit spullen aan jouw netwerk. Dit stelt jou in staat om vanaf je smartphone alles in huis te bedienen. En dat beperkt zich natuurlijk niet alleen tot de verlichting.  Door middel van wandcontactdozen en speciale schakelaars is alles te bedienen vanaf je smartphone.

Ervaar een gevoel van ultiem comfort en veiligheid! Met de KlikAanKlikUit ICS-2000 Control Station bedien je al uw KlikAanKlikUit producten* met jouw smartphone of tablet, overal ter wereld!

Programmeer zelf gewenste combinaties van acties die je met één druk op de knop kunt in- of uitschakelen. Zo kunt u bijvoorbeeld een ‘relax scene’ aanmaken waarbij de lampen in je woonkamer 50% gedimd worden en de gordijnen dichtgaan. Of gebruik regels om acties uit te laten voeren bij een bepaalde trigger. Laat bijvoorbeeld bij beweging de deurbel afgaan of het licht aangaan wanneer een raam wordt geopend. Je kunt hier zelfs een melding van krijgen op uw smartphone of tablet. Zo kan jesnel handelen bij ongewenst bezoek.

Verlichting automatiseren 
Met de ICS-2000 wek je eenvoudig de indruk dat je ’s avonds altijd thuis bent. Zo kunt u met behulp van timers uw verlichting op een vast tijdstip in- en uitschakelen of afstemmen op de zonsopkomst/ zonsondergang. Zo kun je met een gerust gevoel de deur uitgaan.

Eenvoudig te installeren
Verbindt de ICS-2000 met je modem/router via de bijgeleverde netwerkkabel en download de gratis KlikAanKlikUit app op je iPhone, Android smartphone of tablet.

Creëer naar wens maximaal 16 kamers (bv. woonkamer/badkamer/tuin etc.) en voeg maar liefst 200 KlikAanKlikUit ontvangers toe. Zo kun je ook op kamerniveau timers, scenes of regels instellen.

Hou bij hoe je het doet!

Doordat de KlikAanKlikUit ICS-2000 over een P1 poort beschikt stelt het jou in staat om je slimme meter regelmatig uit te lezen en zodoende grip te houden op je stroom en gasverbruik.  Zo kan je realtime kijken wat je verbruik is en op die manier vaststellen wat de “grootverbruikers” zijn of vaak nog beter: wat de sluipverbruikers zijn.

En natuurlijk superveilig!

Aangezien de ICS-2000 verbonden is met het internet, kunt u uw lampen/apparaten overal ter wereld bedienen. De ICS-2000 is eenvoudig te bedienen met meerdere smartphones of tablets, zo kunnen alle gezinsleden het systeem bedienen. Het systeem werkt op basis van beveiligde communicatie (AES-128 en SSL) waardoor optimale beveiliging wordt gegarandeerd.