Iedereen kent de bekenden klus merken als Back & Decker, Bosch en als je wat fanatieker klust dan ken je DeWalt en Festools. Maar er is een kaper op de kust die voor de particulier heel interessant is. De naam van die kaper is Ryobi. Ryobi valt op door de gunstige prijs-kwaliteit verhouding en natuurlijk de kleur. Het is onderdeel van het bedrijf dat ook Milwaukee Tools en de gezellige stofzuiger Henry in de markt zet (die met dat gezicht)

Ryobi gaat de markt veroveren met hun ONE+ systeem.

Dit systeem stelt jou in staat om meer dan 100 apparaten te gebruiken met 1 accu. En dan moet je denken aan klusgereedschap als een schroefmachine, afkortzaag, bovenfrees en boorhamer. Maar ook een bandenpomp, bouwlamp en nog veel meer. Meer info? HIERO

Echtemannen gaan klussne met Ryobi

Ik ben ooit begonnen met werken bij Th. Engering in Den Bosch waar men Ryobi verkocht. En toen ik Ryobi benaderde voor wat tools was men meteen enthousiast. Soms hebben brutale mensen de hele wereld. Dus binnenkort gaan wij een tacker, schroefmachine, afkortzaag en decoupeerzaag testen bij de voorgenomen bouw van onze mancave. En dat doen we met het ONE+ systeem.

Echtemannen.nl gaat binnenkort klussen met RYOBI!! Waarom? Omdat we het kunnen en vooral omdat we het willen!!

Bas Becks, gereedschapliefhebber

Geschikt voor meer dan 100 machines met dezelfde accu. Van grasmaaien, gat boren, hout zagen, heggen bijwerken of auto polijsten, het ONE+ systeem zorgt ervoor dat dit allemaal mogelijk is met 1 accu.

Voor in huis

Het ONE+ Systeem is ontwerpen om alle DHZ projecten rondom het huis op te pakken. Of je nu een rek in elkaar moet zetten of jouw eigen terras gaat maken of zelfs het opnieuw renoveren van de badkamer.

ONE+ heeft de machine voor jou. Of dit nu de standaard machines zijn of specifiekere machines. Ook zijn er lifestyle producten zoals ventilatoren, radio’s en veel meer!

Voor de tuin

ONE+ biedt de oplossing voor jouw tuinwerkzaamheden! ONE+ zorgt ervoor dat jouw huis en tuin er perfect eruit ziet.

Na jouw DHZ projecten, kun je de ONE+ accu gebruiken voor de grasmaaier. We hebben snoerloze producten voor iedere deel van de tuin: heggenscharen, houtsplitters, snoeischaren, bladblazers en veel meer!

Starten?

Simpel genoeg. Je koopt een startset. Dat is een set met een machine, oplader en een accu. Later kan je er altijd nog losse machines bijkopen die allemaal op de zelfde accu’s werken. Vet of wa?