Naarmate we ouder worden beginnen we steeds meer te beseffen dat we nu moeten doen wat we op twintig jarige leeftijd hadden moeten doen: voor je lichaam zorgen!! En net als de meesten onder ons had ik dat besef echt niet toen ik 20 was. Toen ik 30 was ook niet trouwens. Na een paar jaar sporten (echt sporten) was het tijd voor de volgende stap: mijn voeding aanpakken. Maar hoe doe je dat? Simpel: Kristel Coaching!!

Wat is Kristel Coaching?

Kristel is een van de coaches bij de Crossfitloods. Dat is de crossfit box waar wij sporten. Kristel heeft zich helemaal verdiept in alles wat met voeding te maken heeft. En nee dat wil niet meteen zeggen dat je af moet vallen. Soms juist helemaal niet!! Maar dat is heel persoonlijk. Maar hoeveel je ook sport, wat je doelen ook zijn en waar jij naar toe wil: Kristel Coaching is een programma van 3 maanden dat je slechts €225 euro kost. Daarvoor krijg je een voedingsprogramma op maat, eventueel een trainingsprogramma en natuurlijk je wekelijkse contact met Kristel over hoe het gaat. En ja het is weer 225 euries maar ben eens eerlijk en kijk eens naar beneden? Kan jij over je buik heen de knoop van je broek zien? Nee he :-). Ik kon dat ook niet. Maar het gaat steeds beter.

Kristel gaat jou helpen met jouw doelen. Maar vergeet niet dat het wel aan jou is om er iets aan te doen!! Kristel vertelt jou wat het beste is maar jij moet het doen!!

Bas Becks

Wie is Kristel?

Hoi!

Ik zal me eerst even voorstellen. Mijn naam is Kristel Oerlemans,  31 jaar en woon samen met mijn vriend en 2 kids van 2,5 jaar en 8 maanden in Genderen.

Om me heen zie ik als Personal Trainer en Coach veel mannen en vrouwen die graag willen afvallen maar waarbij dit niet lukt. Om deze reden ben ik diverse opleidingen gaan volgen om me hier verder in te verdiepen. Hieruit is het idee voor het Next Level Program geboren. Inmiddels help ik, met gelukkig veel succes, mannen en vrouwen met de juiste voeding, training en gedragsverandering om zo hun doelen te behalen.

Wat ga je doen?

Nee niet in paniek raken. Je hoeft niet op water en brood. In tegendeel zelfs. Ik moest zoveel gaan eten dat ik het in het begin zelfs lastig vond. Maar hieronder een beschrijving van wat je mag verwachten.

  • Stel jezelf doelen. Afvallen, zwaarder worden, meer spier etc.
  • Meld je aan bij Kristel Coaching voor het Next Level Programma.
  • Maak de eerste foto’s van jezelf in ondergoed (alleen voor Kristel).
  • Neem je lichaamsmaten op en mail alles naar Kristel.
  • Wacht rustig af tot het programma begint.
  • Een paar dagen voor je programma begint krijg ja alle informatie in de mail en krijg je toegang tot de app waarin je 12 weken lang je voeding bijhoudt.

Mijn resultaat?

Ik draai mee in de groep van 21 september en ben op het moment van schrijven 4 weken bezig. Mijn gewicht is een hele kilo omlaag. Niet veel maar…… Mijn borstomvang is met 6 centimeter gegroeid, mijn buik is van 101.4 naar 92.3 centimeter gegaan en mijn lovehandles van 97.5 naar 91 centimeter. Al met al een resultaat waar ik tevreden mee ben. Voor nu!! Waar ga jij voor?

Let even niet op het vet%, dat is niet goed gemeten!!

Ga snel naar de website van Kristel Coaching en ga voor die strakke buik of zelfs een sixpack. Of ga voor mee spiermassa of ben tevreden met een maatje minder!! We don’t care!! It’s your goal!! Go for it!!