De herfst staat nu definitief voor de deur en waar deze dagen vaak al deprimerend genoeg zijn in normale jaren is het nu wel extra triest met Corona. Maar met de Kipsta Thermokleding kan je in ieder geval naar buiten om te wandelen of te sporten. Want in beweging blijven is goed voor lichaam en geest.

Wij sporten ook buiten!

Hardlopen of bootcampen? Heerlijk. Heerlijk in de zomer als het warm is maar ook zooo lekker in de winter. Lekker sporten en dan naar huis voor de brandende houtkachel. Maar warm blijven als het vriest valt niet mee. Daarom dragen wij de thermokleding van Kipsta die je heel gemakkelijk online (in de winkel) koopt bij Decathlon.

Kipsta Thermoshirt Keepdry 500

Wij hebben hem in mooi rood en in het opvallend geel. Een heerlijk nauwsluitend thermoshirt met lange mouwen. Bij uitstek geschikt voor voetballers, hardlopers en wandelaar. Maar ook voor alle andere sporten die je buiten beoefent. Het shirt is niet irriterend omdat er geen irriterende naden in zitten. Daarnaast is het shirt ademend. Dus lekker zweten maar niet nat worden. De stof rekt in 4 richtingen mee dus je hebt optimale bewegingsvrijheid (en je buik kan wat groeien ;-)). O ja en er zitten af fabriek duimgaten in. Dus ook met je armen omhoog blijven je mouwen goed zitten. Verkrijgbaar in 10 kleuren!!

Kipsta Thermobroek Keepdry 500

Gemaakt met de zelfde gedachte als het shirt hierboven, bedacht door de zelfde genieën en met het zelfde draagcomfort. Een broek die een stootje kan hebben. En natuurlijk ook geschikt voor de wandelaars, hardlopers en bootcampers onder ons. Zit heerlijk, ademt goed en is leverbaar in alle kleuren zolang het maar zwart is (vrij naar Henry Ford).

Handen en hoofd warm houden met Kipsta

Ook je hoofd en je handen moet je goed warm houden. Juist deze uitstekende delen hebben de meeste kans op kou. En niets zo vervelend als koude handen en oren. Daarvoor heeft Kipsta ook een oplossing natuurlijk. Handschoenen en een muts. Daarmee hou jij je handen, oren en net als ik, je kale hoofd warm bij kou. De handschoenen zijn met fleece gevoerd dus heerlijk om aan te hebben.

Het thermoshirt koop je voor slechts 14.99, de thermobroek koop je voor €18.99, de handschoenen voor €6.99 en de muts eveneens voor €6.99.