Brothers of the Leaf vs Corona is een initiatief van Sasja van Horssen. Je weet wel die man van de sigaren en vriend van echtemannen.nl. Het idee is dat er voor iedere 5 kisten sigaren een 6e gratis wordt geleverd door de fabrikanten aan de importeur die op zijn beurt de marges verhoogt. Daardoor krijgen de winkeliers een hogere marge waardoor zij de Corona crisis kunnen overleven. En dat doet natuurlijk meer dan wat spaarpunten extra die andere leveranciers geven. Daar kan je dan aan het einde van het jaar een extra fles Whiskey van kopen om je verdriet te verdrinken. Verdriet dat je niet had als je sigaren bij “The Longfiller Company” had gekocht.

The Brothers of the Leaf!!

Wij mannen onder elkaar steunen elkaar en daarom sluiten wij van Echtemannen.nl ons ook aan bij dit initiatief. Niet door de verkoop, niet door de import maar wel door te laten zien dat er naast klappen voor de zorg er meer manieren zijn om voor elkaar te zorgen. You rock brothers!!

Niemand minder dan Loek Peters a.k.a. “The Fixer” dist iedereen even professioneel. Kijk, luister en geniet van dit initiatief.

O ja: vergeet niet je sigaren te bestellen via de Cigaragua webshop of sigaren.com!!

Brother Abe
Brother Tom
Brother Brian
Brother Sasja
Brother Fred
Brother Nestor
Brtoher Juan