Uit onderzoek is gebleken dat er veel spanning ontstaat tussen twee partners als één van de twee snurkt. Zo veel spanning dat dit soms leidt tot scheiding van bedden. Mr. Anti Snurk zou zomaar eens je redding kunnen zijn. Mr. Anti Snurk heeft mijn relatie in ieder geval geholpen.

Wat is snurken?

Snurken wordt in de meeste gevallen veroorzaakt doordat het zachte gehemelte je luchtwegen belemmert. Tijdens het slapen ontspannen je spieren zich en zakt je onderkaak naar beneden. Hierdoor worden de luchtwegen belemmerd en ontstaan er trillingen. Het geluid dat ontstaat door de veroorzaakte trillingen wordt snurken genoemd.

Let op voor goedkopere en duurdere alternatieven van de snurkbeugel. Het gaat om het resultaat en alleen Mr. Anti Snurk doet wat het belooft!!

Supersnurker Bas

Maar hoe kan Mr. Anti Snurk jou helpen?

De anti-snurkbeugel verhelpt snurken doordat deze je onderkaak tijdens het slapen in positie houdt of zelfs iets naar voren dwingt. Hierdoor wordt de luchtweg vrijgehouden en is het snurken dus verholpen.

Vóór het onderzoek snurkte 96% van de patiënten die meededen aan het onderzoek. Slechts 2% snurkte tijdens het gebruik van een snurkbeugel. Later onderzoek heeft uitgewezen dat gemiddeld 350 dagen na het eerste gebruik van een snurkbeugel, 86% van de patiënten de snurkbeugel nog steeds elke nacht gebruikte.

Door middel van het analyseren van de onderzoeksresultaten heeft het NCBI geconcludeerd dat een anti-snurkbeugel een effectieve behandeling tegen snurken is.

Mijn “strategie”

Ik geloof in het SMART maken van een onderzoek. Gefundeerd aanpakken en dan zelf vaststellen of iets werkt. Dus voor het testen van de Mr. Anti Snurk beugel moest ik eerst weten of ik echt snurkte en hoe veel. Met de app Snorelab kan je heel de nacht bij houden hoeveel je snurkt en ook hoe hard. En hoe confronterend was dat? Heel confronterend!! In Snorelab scoorde ik maar liefst 50!! en dat is best veel waarvan 7% licht snurkend, 14% luid snurkend en maar liefst 10% episch (als iemand een boom zaagt). Met Snorelab kan je ook terug luisteren naar je gesnurk. Erg vreemd maar ik snap wel wat mijn vrouw moest doormaken. Ook stopte ik regelmatig met ademhalen (apneu). Dus op naar de Mr. Anti Snurk beugel.

Hoe gebruik je de beugel?

 1. Bestel de beugel HIER
 2. Wacht een dag of wat tot de beugel binnen komt.
 3. Pak hem uit en kook wat water.
 4. Laat het water afkoelen voor 15-20 seconden.
 5. Steek het blauwe spateltje ondertussen in de gleuf.
 6. Laat de beugel voor 30 seconden in het hete (niet meer kokende water) liggen.
 7. Haal de beugel er uit en stop hem voorzichtig in je mond.
 8. Zorg dat je onder en boventanden recht boven elkaar staan.
 9. Druk de beugel in vorm vóór deze afkoelt. Gebruik je vingers en je tong daar voor. (NIET BIJTEN)
 10. Houdt de beugel 2 minuten in je mond en gooi hem dan in koud water.
 11. Na een paar minuten is de beugel definitief gevormd.
 12. Pas hem nogmaals en haal het blauwe spateltje er uit.
 13. Klaar en slapen maar.

In het begin zal het best even wennen zijn en voel je je tanden en kaken de volgende ochtend. Maar geloof me: het is het meer dan waard! Mijn Snorelab score ging van 50 naar 6 en 7. (zie de 2 plaatjes hieronder). Sinds het gebruik van de beugel wordt ik voor het eerst in jaren uitgeslapen wakker!!

Conclusie

Ik heb veel geinvesteerd in een goed matras en kussen. Ik sliep vast, snel en goed maar werd niet uitgerust wakker. Op weg naar mijn werk zat ik in de auto al te gapen maar sinds in de Mr. Anti Snurk gebruik ben ik zo fris als een hoentje in de ochtend. Kortom: 100% aanrader!!