Laten we elkaar geen mietje noemen want we hebben er als sporters allemaal last van: zweet…..daar! Kwestie van oorzaak (je sport) en gevolg (je zweet an alles gaat plakken). Het is heel natuurlijk om over je gehele lichaam te zweten. Maar zeker op plaatsen waar kleding je huid raakt zweet je harder. Dus ook juist in je kruis. Sporten zonder shirt wordt links en rechts nog wel geaccepteerd maar zonder broek niet echt. Daarom komt Nike met de nieuwe boxershorts die gebruik maken van de Nike DRI-FIT technologie. Dat is een materiaal dat veel vocht afvoert en snel droogt. Ik gebruik zelf ook de Nike Park shirts voor tijdens het Crossfitten, voetballen of hardlopen. Deze zitten heerlijk, zijn lang genoeg en drogen snel. Nike DRI-FIT helpt jou door de WOD heen.

De Nike ondergoedlijn voor SS21 is ontworpen om je comfortabel, zelfverzekerd en gereed te voelen, wat de dag ook brengt. De nieuwe collectie voor heren gebruikt Nike’s innovatieve Nike Dri-fit technologie, om je te voorzien van een maximum comfort voor alle aspecten van jouw dag, of dat nu thuis, naar werk of op een training voor de volgende grote wedstrijd is.

Input van atleten

Nike Underwear gebruikt inzichten van atleten bij het maken van het ontwerp om samen met Nike’s innovatie superieur comfort te bieden te alle tijden. Sprekend over zijn betrokkenheid bij de nieuwe Nike Underwear campagne zei FC Barcelona voetballer Sergiño Dest: “Ik ben super dankbaar om dit seizoen deel uit te maken van de nieuwe Nike Underwear campagne, waarmee ik mijn carrière zowel op als buiten het veld naar het volgende niveau til.”

Nike DRI-FIT

Het Nike DRI-FIT materiaal is zo gemaakt dat het zweet snel afvoert van je lichaam. Hierdoor kan het sneller verdampen en koel jij beter af. Het voordeel van sportkleding met DRI-FIT technologie is dat het machinewasbaar is (dus lekker schoon), snel koelt en prima aan je lichaam aanvoelt. Ik zelf heb boxershorts, shirts en broeken van Nike gemaakt van dit materiaal. En waar mijn medesporters aan de kook raken kan ik nog even door.

%d bloggers liken dit: