Als er iets is waar ik warm voor loop dan zijn het van die gezellige familie bedrijven die al jaren bestaan, groot zijn geworden maar waar je nog behandeld wordt alsof je de enige klant bent. Ik heb mijn eerste echte werkevaring opgedaan bij Th. Engering in Den Bosch. In de wijde omgeving stond deze zaak bekend als de beste. Als Engering het niet heeft bestaat het niet! Was een veel gehoorde uitspraak. Sinds kort heb ik er een nieuwe favoriet bij: Obelink in Winterswijk.

Oprichting

Obelink werd in 1959 opgericht door Jan Obelink. Begonnen als eenmanszaak met 100m2 winkelvloer is de winkel uitgegroeid tot een zaak met meer dan 65.000m2 oppervlakte. Nu nog steeds een familiebedrijf en Jan Obelink is nog steeds als adviseur nauw betrokken bij de zaak.

Breed assortiment

Dankzij het vertrouwen van onze klanten is Obelink uitgegroeid tot een begrip. Een breder assortiment vindt u in heel Europa niet: tenten, voortenten, caravans, vouwwagens, kampeerbenodigdheden, outdoorartikelen, sport, tuinmeubelen alles tegen stuntprijzen ook on-line shop.

Scherpe prijzen

De succesformule is het kopen van grote voorraden in de winter. Hierdoor is het mogelijk om zeer scherpe prijzen te bedingen. Dat zie je terug in de winkel. Daarnaast is het assortiment ongekend u vindt er alles op vrijetijdsgebied. In 2008 jaar is de winkel enorm uitgebreid zodat het nog overzichtelijker is. Het is ongelooflijk wat u onder een dak aantreft.

Mijn ervaringen met Obelink

Onlangs zijn wij ná onze vakantie naar Obelink gereden voor een nieuwe tent. Voor de eerste keer kwamen wij bij Obelink aanrijden en waren meteen onder de indruk van deze zaak. Enorme hallen met 65.000 vierkante meter aan totaal oppervlak met alleen maar kampeerspullen zo ver als het oog reikt en dan nog een beetje. En de prijzen? Een heel stuk beter dan bij hun Brabantse concurrent waar we eerder zijn geweest. Dus heb je spullen nodig dan zou ik er zeker een dagje uit van maken!

Dit jaar: kamperen

De rode draad komend jaar op echtemannen.nl: kamperen. We gaan flink wat kampeer spullen testen. Zo gaan we eens kijken hoe goed en handig de dakkoffers van Hapro zijn, hoe fijn is een Skottelbraai nou eigenlijk, gaan we naar de beurs in Utrecht en nog veel meer. Uiteraard zijn we de komende tijd ook nog regelmatig bij Obelink te vinden. Wie weet komen we elkaar daar tegen!!

Naar Obelink?

Misterweg 179 te Winsterswijk

Maandag:09.30 – 18.00
Dinsdag:09.30 – 18.00
Woensdag:09.30 – 18.00
Donderdag:09.30 – 18.00
Vrijdag:09.30 – 18.00
Zaterdag:09.00 – 17.00