Obelink in Winterswijk. Ik moet heel eerlijk zijn dat ik nog nooit van Obelink had gehoord toen wij in 2017 voor het eerst als gezin gingen kamperen bij recreatieboerderij Tergracht in Epen. Ik zag Obelink op onze tent staat en het deed me denken aan de naam van een dwergenkoning of zo iets. Nieuwsgierig geworden toch maar eens gezocht op de naam en wat denk je? Vergeet de Wit in Schijndel en ga eens in Winterswijk kijken.

Kampeerhallen

Ja je leest het goed. Obelink is niet zo maar een kampeerwinkel. Obelink is een dagje uit voor iedereen die ook maar iets met kamperen heeft. Geen winkel maar, terecht in mijn ogen, Megastore genaamd. Ruim 72.000 vierkante meter met alleen maar zaken die met kamperen te maken hebben.

Obelink
Plattegrond Obelink

Jan Obelink

Obelink werd in 1959 opgericht als eenmanszaak door Jan Obelink. Door hard te werken, de ontwikkelingen op de voet te volgen en het assortiment steeds meer uit te breiden is Obelink in 60 jaar uitgegroeid tot wat het nu is: Europa´s grootste camping- en outdoorwinkel met een winkeloppervlak van 72.500 vierkante meter. Een megastore met het grootste assortiment maar de kleinste prijzen! 

5 basis principes

Bij deze kampeermegastore werken ze volgens hun 5 principes. Allereerst willen ze het grootste assortiment van Europa voeren. Als zij het niet hebben bestaat het niet. Vervolgens hechten ze waarde aan kennis. Ze hebben op iedere afdeling mensen met passie voor kamperen. En dat merk je. Ze denken met je mee en hebben altijd een antwoord.

Verder willen ze vrijwel alles op voorraad hebben en dit aanbieden tegen de laagste prijs. En ik weet uit ervaring dat ze dit ook echt waar maken. Kijk maar hieronder. Zo maar een paar veel gezochte artikelen

  • Campingaz Basecamp met deksel. €38.90 in Winterswijk en €44.99 bij De Wit
  • Nomad Blazer slaapzak. €79.90 en €99.00 bij De Wit
  • Jamet Jametic Outdoor vouwwagen. Bij Obelink €7895 en bij De Wit €8450

Maar wat voor mij het belangrijkste is dat ze een eigen merk aanbieden met de hoogste kwaliteit. Wij hebben 3 Obelink tenten in huis en die zijn allemaal van de beste kwaliteit.

Ga je kamperen?

Neem het van mij aan en rijk eens naar Winterswijk. Daar aan de Misterweg zie je dan vanzelf een enorme doos opdoemen. Genoeg te zien voor een hele dag vermaak en ruim voldoende parkeerplaats voor iedereen.

Wanneer ben je welkom? Op maandag tot en met donderdag van 9:15 tot en met 18:00, op vrijdag van 9:00 tot 20:00 en op zaterdag van 8:30 tot 17:00. Op het plaatje hieronder zie wanneer het het drukst is.

Obelink drukte
Drukte tabel

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: