In deze trieste tijden kan een simpele lach heel veel doen. Maar dan moet je wel durven lachen. Als jij poetst met de nieuwe Oral-B IO dan weet je zeker dat je tanden er klaar voor zijn. Wij zijn enorm enthousiast, dat kunnen we al wel verklappen. Meteen kopen? KLIK hier.

Mannen gaan voor een lach!

Even als mannen onder elkaar. Je weet hoe het gaat op feestjes en dergelijke. Heej maat, ben de gij een borsten of billen man? Hilariteit alom maar een onderzoek van de beroemde MIT universiteit laat zien waar mannen echt voor gaan. De lach van een vrouw. Dat is het eerste waar ze op letten.

Voor vrouwen geldt overigens hetzelfde. Als een man een mooie lach heeft met mooie tanden dan heeft hij een grotere kans om te scoren bij haar dan een man met lelijke tanden.

Nu je dit weet heb je dus meer redenen om de tandarts te bezoeken dan alleen die knappe assistentes. Maar hoe doe je dat thuis dan?

Ga voor de lach

wij kregen van onze vrienden bij ORAL-B hun nieuwste creatie. De ORAL-B IO. wij hadden al een oude ORAL-B. En die was ook al slim en goed. Maar deze tandenborstel lacht je toe als je goed poetst. Daar moet je gewoon blij van worden.

Als je thuis aan het poetsen bent ga je dus simpelweg voor de lach. Je eigen lach en die van de tandenborstel.

Gezonde mond!

Stel je bent de lucky bastard die een dame weet te verleiden met je lach. Als het dan op zoenen aankomt wil je ook fris zijn. Tandsteen, slecht tandvlees, etensresten en roken dragen niet bij aan een frisse adem.

De ORAL-B IO maakt korte metten met aanslag van koffie, eten en roken. In combinatie met de ORAL-B tandpasta wapen jij je zelf tegen slechte adem en vieze tanden. Kan je weer de “king of kisses” worden. Dan komen die borsten en billen vanzelf wel.

ORAL-B IO

Maar waarom zou je voor de ORAL-B IO kiezen?

De nieuwe IO technologie combineert micro-vibrerende borstelharen met Oral-B’s door tandartsen geïnspireerde ronde borstelkop voor een fris, schoon mondgevoel en 100% gezonder tandvlees in één week.

Het interactief display signaleert belangrijke informatie, waaronder gepersonaliseerde poetsstanden, begroetingen bij het opstarten, en geeft je een glimlach voor een goed uitgevoerde taak.

De doos

Nee viezerik, niet die doos. Nee we hebben het over de doos waarin de ORAL-B IO, jouw toverstaf naar een mooiere lach, binnenkomt. In deze doos tref je natuurlijk de tandenborstel zelf aan. Daarnaast zit er een oplader bij. Deze werkt draadloos. Net als je iPhone. Tandenborstel er op en laden maar.

En natuurlijk moet je meteen kunnen beginnen dus zit er een borsteltje bij. En ja ze zijn kostbaar maar geen betere borstel dan het origineel.

Ook zit er een doosjes bij voor het hygiënisch meenemen van twee borsteltjes. Handig op reis.

Bij ons model zit zelfs een reisetui waarin je de tandenborstel kunt opladen. Kei handig zoals we in Brabant zeggen.

Je bent een man of niet?

Mannen houden van kekke gadgets. Naast het feit dat deze tandenborstel je gebit schoon houdt heeft hij nog wat kekke features die je als man heel blij maken. Zo is deze ORAL-B IO connected.

Dus met een app op je telefoon weet je of je goed poetst. Maar wacht Bob, er is meer!! In de app kan je oook de kleur van de LED-indicator aanpassen. Deze ring geeft aan of je precies goed druk uit oefent of te veel (dan wordt hij rood).

Nu je dit alles weet sta je te popelen om er een te bestellen. En ja dat snappen wij. Maar mocht je nog niet overtuigd zijn? Lees dan even verder.

De nieuwe Oral-B iO overtreft alle verwachtingen van een tandenborstel met onvoorstelbare reinigingsprestaties en een sensationeel mondgevoel.

Oral-B

Wist je

Dat als je tanden en tandvlees slecht zijn dit voor je algehele gezondheid slecht is? Zo is je mond natuurlijk een opening in je lichaam. Door die opening kunnen bacteriën naar binnen. Op zich geen probleem maar als je tandvlees bloedt kunnen ze meteen de bloedbaan in.

Bekende gevolgen zijn: aderverkalking, longontsteking, reuma en let even goed op nu: erectieproblemen 😱. Nu heb je echt een reden om te poetsen.

Zeker in de tijd van Corona is het belangrijk om er alles aan te doen gezond te blijven. Naast stoppen met roken, minder drinken, weinig tot geen suikers en sporten is ook het poetsen van groot belang. Je mond is de eerste verdedigingslinie voor je gezondheid.

bron: allesoverhetgebit.nl

Deze schitterende tandenborstel koop je bij de bekende verkoop adressen als Bol.com en Coolblue

%d bloggers liken dit: