Een hoop mensen weten het niet maar je mobiele smartphone is tegenwoordig een waardevol bezit. Er staat foto’s op, je email, alle nummers en contacten etc. Daar komt bij dat een telefoon in het hogere segment gewoon zomaar €1000+ kost. Dat wil je goed beschermen. En dat doe je met Otterbox beschermende telefoon hoesjes. Wij van echtemannen.nl tenminste wel.

Waarom? Omdat een smartphone reparatie duur is!

Okay okay, wellicht moeten we het niet doen maar voor “the sake of argument”. Een iPhone 12 kost je retail minimaal €909. In guldens is dat (weten we het nog? maal 2.20371?) ƒ2003 en een beetje. Als zo’n ding kapot valt ben je meteen aan de beurt. Een scherm vervangen kost je zomaar €311 (of ƒ685). Geen kattepis. Een mobielverzekering is dan een optie maar ook niet goedkoop. En je hebt vrijwel altijd een maand wachttijd en eigen risico.

Het alternatief? Een goed hoesje. Van Otterbox.

Toen ik nog een iPhone 5 had, had ik al covers van Otterbox. Ik had er zelfs een waar je met een auto overheen kon rijden. Die zijn er nu niet meer maar wij kregen van Otterbox een aantal hele fijne andere.

Otterbox Defender

Pak elk avontuur aan met de OtterBox Defender-serie – de beschermende iPhone 12 and iPhone 12 Pro-hoes die legendarische bescherming biedt. De meerlaagse constructie beschermt je apparaat tegen serieuze valpartijen, vuil, krassen en stoten. Daarnaast kun je de inbegrepen holster gebruiken als een riemklem of als handsfree standaard. Verkrijgbaar in 3 kleuren. Deze hoes is wel wat dikker maar biedt optimale bescherming voor je schatje. Verkrijgbaar bij Otterbox voor €49.99.

Otterbox Symmertry

Leg je look vast en bescherm je telefoon met de ultradunne Symmetry-serie, de leuke iPhone 12 mini-hoes die eenvoudig te installeren en te versterken is met valbescherming. Bovendien is hij er in kleuren, designs en collecties die speciaal voor jouw stijl zijn gemaakt. Symmetry-serie; dunner dan ooit, beschermend als vanouds. Verkrijgbaar in 4 kleuren.

Otterbox Strada

Strada-serie is de foliohoes die functionele mode biedt. De foliocover beschermt het scherm en bevat een pasjeshouder voor cards of contanten. Superieure bescherming gekoppeld aan traditionele handgemaakte stijl zorgt voor een tijdloze hoes die gemaakt is om indruk te maken. Met voldoende ruimte voor 2 bankpassen.

O ja, ook belangrijk

Alle hoesjes hierboven beschreven werken met het draadloos opladen van je telefoon. De hoesjes zijn allemaal DROP+. Dit houdt in dat ze 3x meer kunnen hebben dan voorgeschreven in MIL-STD-810G. Dat is een militaire standaard.

En dan verder nog….

Ja Apple Fanboy. Ook jouw nieuwe iPhone gaat wel eens leeg. Maar daarvoor levert Otterbox ook de kabels, opladers en powerbanks. Wat denk je van een powerbank van maar liefst 20.000 mAh. Of een oplader voor je telefoon van 18watt met een USB-C aansluiting? In combinatie met een Otterbox Lightning naar USB-C premium kabel is je telefoon in mum van tijd.

Kortom…

Otterbox is the way to go. Dan heb je lang plezier van je investering.

%d bloggers liken dit: