Als ik naar mezelf kijk, en ja dan ben ik oud geworden, dan ga ik kamperen voor de rust. Ik wil niet op een camping staan met ruim 500+ plaatsen. En ook mijn vrouw en jongens geven de voorkeur aan een kleine camping. En als ik je dan een tip mag geven om echt helemaal tot rust te komen: Recreatieboerderij Tergracht in Epen. Heerlijk Die camping mag van mij een 5 sterren camping genoemd worden.

Zuid Limburg, net een tandje trager

Zodra ik de A2 bij Stein verlaat om richting Aachen te rijden dan begint mijn vakantiegevoel al op te borrelen. Richting Aachen kom je al de nodige heuvels tegen en je weet het: “het Heuvelland” ligt binnen rijafstand. En op een of andere manier lijkt alles zich in zuid Limburg net even een tandje trager af te spelen. En dat is een positief iets. Mensen lijken gewoon minder gehaast te zijn, oprecht tijd te maken voor anderen. En ik, ik doe daar graag aan mee. Lekker wandelen in de omgeving van Epen maar ook de Vijlner bossen waar zich “boscafé ‘t Hijgend Hert” bevindt. In limburg verstaat men de kunst van het onthaasten. Sterker nog, ik denk dat ze het hebben uitgevonden. Tel daar bij op de gastvrijheid bij recreatieboerderij Tergracht dan heb je een vakantie die niet meer stuk kan.

Geloof je ons niet? Geen probleem! Check Zoover: HIER

De camping

Een vakantie met uitzicht, een uitzicht om voor te sterven (bijna)

Een betoverend landschap met prachtige heuvels en dalen. Weiden met grazende koeien, bossen en glooiende akkers als achtertuin van Recreatieboerderij Tergracht… Wat is het hier prachtig! Waar je op andere plekken het uitzicht van het 5 sterrenlandschap ‘t Geuldal kunt bekijken, kunt je er bij Recreatieboerderij Tergracht in leven. Vakantie vieren ín het schitterende landschap. Bent je een natuur-, fiets- en/of wandelliefhebber? Dan bent je hier aan het juiste vakantieadres.

Kamperen? Of liever een huisje….

Bij recreatieboerderij Tergracht voel je je welkom voor een heerlijke vakantie midden in de natuur. Wilt je komen kamperen in Limburg? Dan kan je verblijven op deze zeer geliefde camping met een prachtig uitzicht. Of verblijf in een van de gezellige gezinsappartementen voor 2-6 personen.

Recreatieboerderij Tergracht ligt in het uiterste puntje van Limburg. Hierdoor krijgt je het gevoel alsof je in het buitenland op vakantie bent. De omgeving van ’t Geuldal is prachtig. Een groot deel van de natuur is dan ook een Natuurmonument. Ontdek het zelf tijdens een mooie wandelroute of fietstocht

Faciliteiten

  • WiFi, plattelandswifi maar er is wifi.
  • Sanitair. Geen gekloot met muntjes of zo. Gewoon lekker warm douchen.
  • Wasmachine en droger. Deze zijn tegen betaling te gebruiken.
  • Op de kampeerplaatsen heb je 6 ampère tot je beschikking.
  • Er is een speeltuintje voor de kinderen aanwezig.
  • En….er is een broodjesservice. Iedere dag verse broodjes. Heerlijk

Meteen boeken?

Ga naar de website van Recreatieboerderij Tergracht in Epen en klik op de grote knop rechtsboven met de tekst “boek nu uw vakantie in Limburg. Dan ervaar jij de rust die je af en toe nodig hebt.

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: