Race to the Max met een Playseat
Race to the Max met een Playseat

Race to the Max met een Playseat

We hebben hem allemaal naar zijn overwinning zien rijden in de laatste 30 seconden van wat gerust een beladen seizoen genoemd mag worden: Max verstappen. Ieder jongetje (en ja ook het jongetje in ons als man) zou dolgraag Max willen zijn. Maar laten we eerlijk zijn. Dat is geeg optie als carriere switch. Het dichtstbij dat wij komen is een sprint van stoplicht naar stoplicht in onze übersaaie gezinsauto’s. Tot je een serieuze Red Bull playseat koopt.

playseat

Wat is een playseat ?

Een F1 playseat is een stoel waarin je op de zelfde manier zit als in een F1 auto. Om de stoel zit een frame waar je één of meerdere monitoren kunt bevestigen voor het beeld. En natuurlijk kan je er je stuur en pedalen aan bevestigen. Door de houding en je uitzicht heb je echt het idee in een F1 auto te zitten. De kwaliteit van je ervaring is natuurlijk erg afhankelijk van je gaming setup en de game die je gebruikt. Heb je een PS met 4K schermen en speel je F1 2021 dan heb je een iets andere ervaring dan wanneer je blocky roads speelt op een oude PC.

Waarom een playseat ?

De meeste mensen komen nooit in de buurt van een echte F1 auto laat staan dat ze er in mogen rijden. Maar heel veel mensen zouden het maar al te graag doen. Om de optimale ervaring van het racen te krijgen zijn er zogenaamde playseats. Je zit dan als in een echte F1 auto en bij de allerduurste zitten er actuators onder. Die laten het hele geval schommelen en stuiteren als een echte auto. Combineer dat met een “echt” stuur, 4K beelschermen met een hoge verversingssnelheid, en een goede console of game PC en jij waant je helemaal Max Verstappen.

waar koop je een playseat ?

Bij de Play Seat Store kunnen ze jou voorzien in alles. Alles wat je nodig hebt om een echte Max Verstappen (of Lewis) te worden. Variërend in prijs van €229 voor een relatief simpele stoel tot en met €2499 voor een stoel met cocon voor je benen. Voor ieder wat wils. En voor iedere portemonnee iets.

Kies je aantal sterren!!

Geef een antwoord