Iedere zichzelf respecterende #crossfitter heeft een paar loopschoenen, een paar #weightlifters en natuurlijk een paar all-round schoenen. Als grote sponsor van “The Crossfit Games” is Reebok altaijd de eerste meet de nieuwe all-rounders. Nu presenteren zij de Reebok Nano X

Lift heel

Schoenen met een heeldrop geven je net wat meer stabiliteit bij het squaten en het betere liftwerk. Omdat je van nature geneigd bent meer op je hakken te staan, zal je zeker bij een backsquat meer naar achteren hangen waardoor je eerder achterover zult vallen. Een redelijke heeldrop voorkomt dit.

Klim zool

Ook deze Reebok Nano X beschikt weer over de extra klimribbels aan de binnenkant van de schoenzool. Nee, niet voor meer plezier maar voor een betere grip. daardoor heb jij een betere houvast in het touw

Exclusief

Tot nu toe is Reebok de exclusieve leverancier van Crossfit kleding op de Games. Dit jaar verloopt het contract met Reebok en coach Glassman heeft aangegeven geen voorstander meer te zijn van 1 enkel merk. Het zou zo meer eens afgelopen kunnen zijn met het dictatuurschap van Reebok op de Games. Na de games van dit jaar weten we meer. Als ze door gaan tenminste.

Reebok Nano X
Reebok Nano X

Fun fact

Het is al wel zeker dat de games dit jaar op een andere lokatie plaatsvinden. Waar is nog niet bekend maar hardnekkige geruchten gaan dat het plaats zal vinden op “The Ranch” in Aromas. De plaats waar het ooit allemaal begin met een groepje vrienden die uit wilden maken wie de beste was.

The Crossfit Games 2020
%d bloggers liken dit: