VDL Hapro zegt je wellicht niet zomaar iets. En nee dat is geen schande. VDL Hapro bv is opgericht in 1982 en gevestigd in het Zeeuwse Kapelle. VDL Hapro bv legt zich toe op de productie van zonnebanken en autodakkoffers.

Zij bereiken de hoogste kwaliteit dankzij de kennis, loyaliteit en ruime ervaring van alle medewerkers. Door jaren van innovatie en productontwikkeling is VDL Hapro bv uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende bedrijven op de internationale markt.

Waar moet jij het van kennen?

Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik een enorme fan ben van VDL Hapro. Ik krijg van hun veel coole spullen, maar daarom wil het nog niet zeggen dat ik fan ben. Zo hebben wij een Traxer 6.6 dakkoffer, twee Cronos dakdragers, twee Giro fietsendragers en een Atlas fietsendrager. Begint er al wat te dagen?

VDL Hapro Traxer

De Hapro Traxer is een ruime en fraai vormgegeven dakkoffer, ontworpen voor ondernemende en avontuurlijke trips met het hele gezin. Het model is robuust, uiterst betrouwbaar en een veilige opbergruimte voor al uw bagage.

 De Traxer is gemaakt van moderne en duurzame materialen. Een waardevolle investering in zorgeloos en veilig reizen. Are you ready to expand your life?

Vul de Traxer aan met de bijbehorende tassenset en je kan gaan en staan waar je maar wil.

VDL Hapro Giro

Voor het vervoeren van één of meerdere fietsen bovenop je auto is de Hapro Giro ideaal. Stijlvol aluminium design houdt met mooi vormgegeven kunststof componenten iedere fiets in klemvaste houdgreep. Kwaliteit met 3 jaar garantie. Dankzij het doordachte Fit-Lock systeem belaadt je gemakkelijk en brengt je jouw fietsen veilig en comfortabel naar elke bestemming. Onbelast is de Hapro Giro eenvoudig in te klappen voor een lagere luchtweerstand en biedt ook dan een esthetische aanblik. De Hapro Giro laat zich bovendien uitstekend combineren met een Hapro dakkoffer.

VDL Hapro Atlas

De Hapro Atlas Active is een degelijke familiedrager. Hij is uitermate geschikt voor iedereen die op zoek is naar een fraai uitgevoerde drager voor een gunstige prijs. Of het nu gaat om een enkeldrager, of een drager voor het vervoeren van meerdere fietsen. Dit zeer complete instapmodel heeft alles wat een fietsendrager hoort te hebben. Makkelijk in gebruik, eenvoudig bevestigingssysteem, velgbescherming op de snelspangespen en diefstalpreventie dankzij sloten op de drager en op de fietsframeklemmen. En E-bikes, ook dat is geen enkel probleem voor deze alleskunner!

VDL Hapro Cronos dakdrager

De nieuwe Hapro Cronos Aero dakdrager is een slim dakdragersysteem met zeer uitgebreide applicatiemogelijkheden. Gebaseerd op vliegtuigtechnologie is deze dakdrager ontworpen om door de wind te snijden. Het aerodynamische design verlaagt de luchtweerstand en minimaliseert zowel windgeruis als brandstofverbruik. Bovendien is de Hapro Cronos Aero over de gehele lengte voorzien van een T-profiel met rubberen spoiler die ervoor zorgt dat de luchtstroom over de drager geleid wordt. Dit vermindert de geluidsontwikkeling, zelfs wanneer het T-profiel geopend is!

VDL Hapro bv is 100% dochter van VDL Groep. VDL Groep is een internationale industriële onderneming die zich toelegt op de ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricatenbussen en overige eindproducten en de assemblage van personenauto’s. Het is een bundeling van flexibele, zelfstandige bedrijven met elk hun eigen specialisme. De kracht van VDL Groep zit in de onderlinge samenwerking tussen de bedrijven. Sinds de oprichting in 1953 is VDL Groep uitgegroeid tot een onderneming met 106 bedrijven, verspreid over 20 landen en met ruim 15.000 medewerkers.

Geef een antwoord

%d bloggers liken dit: