Je kan de TV niet aanzetten of je wordt geconfronteerd met reclames voor de voetbal evenementen die de komende tijd van start gaan. En natuurlijk zie je oranje, heel veel oranje. Maar hoe geniet jij als man nou optimaal van de webstrijden? Geen nood, wij helpen je er mee.

Je televisie

Een goede TV maakt het verschil tussen kijken en genieten. Zaten we vroeger massaal voor een glazen bubbel? Tegenwoordig vliegen de termen als QLed, Naocells, 4K en 8K je om de oren. En ja ene goede TV maakt het verschil tussen kijken en genieten. De grootste spelers op de markt momenteel zijn LG en Samsung. Onze favoriet is LG. Bij ons in huis is geen een TV van een ander merk. Alles in 4K met de beste beeldkwaliteit en de televisies gaan lang mee. Ben jij toe aan een nieuwe TV? Kijk eens HIER om het volledige aanbod te zien en dan kijk jij binnenkort in 4K naar hoe Oranje scoort!! En mannen niet vergeten…………….bigger IS better!!

Liever een beamer?

Kijk je liever met een grote groep naar de wedstrijden van oranje? Dan is een beamer aan te bevelen. Een mooie witte muur en dan in het groot de wedstrijden kijken. Alsof je er zelf bij zit. En zoek je een excuus om er een aan te schaffen? Vertel dan aan je vrouw dat ze Johny Depp er levensgroot mee kan zien. Gegarandeerd dat geen beamer te duur is. Voor een selectie voor iedere portemonnee kan je HIER kijken. Let bij het aanschaffen ook even op de prijs van de lamp en de contrastratio. Hoe hoger de contrast ratio hoe beter maar ook vaak duurder. Light, switch!! Game on!!

Het oor wil ook wat

Voetbal kijken is niets als je niet het gejuich van de fans kunt horen, het fluitje van die foute scheids of de aftrap. Daarom is het heerlijk om een goede geluidsinstallatie te hebben die jou omhult met geluid. Alsof je je kamer “schildert” met geluid. Dan is het net alsof je in het stadion zit. Maar ook na het voetbal is zo’n installatie ideaal. De F1 wagens lijken door je kamer te racen, dat concert lijkt in je huis plaats te vinden en de actie komt van alle kanten. Dus ene goede installatie maakt het verschil tussen kijken en er bij zijn. Wij maakten een mooie selectie voor jou.

De innerlijke mens verzorgen

Voetbal kijken, F1 kijken of film kijken is niets zonder snacks. Daarom mag een goede frietpan (voor de benodigde Vitamine V) niet ontbreken. Tegenwoordig kan je kiezen tussen de pan met vet of een met hete lucht. Het voordeel van de vetloze pan is dat het wat gezonder is. Het nadeel is dat je veel langer moet wachten tot alles klaar is. In een ouderwetse pan is je frikandel of portie bitterballen in een minuut of 5 klaar. In de airfryer duurt dit ongeveer 2x zo lang. Daar komt bij dat in de gemiddelde frietpan meer snack in 1 keer kunnen.

Ga jij voor de ouderwetse frietpan of toch voor de airfryer? De keuze is reuze!! Check onze top 10.

Geef een antwoord