Waarom echtemannen.nl succesvol is?

Supersnel

Dankzij hosting bij Cloud86 met LiteSpeed en CDN. Wachten wil immers niemand. Toch?

Groeiend

9 jaar geleden begonnen met 200 bezoekers per maand. Nu verwelkomen we er 35.000.

Eigen media

Wij maken alle media zelf. Foto’s en video’s samen met professionele partners.

Wij schrijven zelf

Iedereen kan een blog vullen met kopieerwerk. Maar zelf schrijven scoort!!

Echte mannen? Serieus?

Die vraag krijgen we vaker. Maar ja. Echt waar. Er zijn meer blog’s/online magazines voor mannen. Denk aan B4men, Manners en Manify. Maar als man zijnde is jou echt wel eens verteld dat je een “echte man” was/bent*. Maar wanneer is jou verteld dat je b4men bent, manners was of gemanifyed bent? Wij zijn mannen, het zit in onze genen en daar doen we niets aan. Dan kan je net zo goed een echte man zijn. Dan zijn wij er voor jou!!

*:kies zelf maar 😉


Lees meer

Wat is een echte man?

Mannen hebben meer gemeen dan alleen dat “ding” dat je niet alleen verslijt met plassen. De meeste mannen hebben wel iets met auto’s en gadgets. Daarnaast kijken (kijken is iets anders dan aankomen) we graag naar de mooiere exemplaren van het andere geslacht (de vrouwen, tegenwoordig met al die andere geslachten weet je het niet). De website echtemannen.nl is staat voor alles wat wij gemeen hebben. In onze ogen ben je dan net zo’n echte man als onze vriend Henk. Je weet wel die van de tattoeages.

Lees meer

Ons laatste nieuws

Imou Bullet
Er is bij ons nu 2x ingebroken en dat is op zijn zachtst gezegd vervelend te noemen. Niet eens de spullen die weg zijn maar het gevoel dat er iemand in huis is geweest die er niets te zoeken heeft. Wij hebben een tijdje een NEST […]
Camelbak Octane 10
Ga je af en toe bij warm weer fietsen of hardlopen? Dan is de Camelbak Octane 10 onmisbaar. Wie af en toe een klein beetje door gaat met sporten weet hoe belangrijk het is om voldoende te drinken. Zeker als je veel transpireert is het van […]
De Blue Pure 221 helpt ons in een tijd waarin we vooral veel binnen zitten. Sinds de COVID-19 sluier neerdaalde over de wereld hebben mensen het grootste gedeelte van hun tijd binnen doorgebracht. De lucht die je inademt kan je energie geven maar ook verstikken. En […]

Voor de PR Bureaus en zo

Waarom zou ik samenwerken met echte mannen?

Als je dat moet vragen zijn wij misschien niet de juiste plaats voor jou en is DEZE site meer wat voor jou. Maar het voordeel van samenwerken met echte mannen is dat wij onze doelgroep voor 95% weten te bereiken. Wij weten waar mannen zitten, wat ze leuk vinden want…..nou ja wij zijn ook echte mannen!! Dus succes gegarandeerd (tot aan de voordeur)

Wat krijg ik allemaal van jullie?

Wat je van ons krijgt hangt af van wat wij van jou krijgen. Voor de mooie spullen die wij mogen houden lopen we niet perse harder dan voor spullen die weer terug moeten. Maar het helpt wel. Je krijgt van ons de mogelijkheid om het artikel te checken op feitelijke onjuistheden alvorens wij het plaatsen. Zijn wij niet tevreden dan plaatsen we het artikel in overleg toch met onze bedenkingen er bij. Eerlijk duurt het langst. Voorts krijg je alle materialen die wij maken. Denk aan foto’s en video’s. Die mag je gebruiken zonder dat je ons hoeft te noemen. En als kers op de taart krijg je van ons ook een terugkoppeling hoe vaak het stuk is gelezen en hoe vaak er op de linkjes in de tekst geklikt wordt. En de zpellvouten die zijn voor onze rekening. We blijven wel mannen dus verre van perfect.

Hoe lang testen jullie?

Dat hangt heel erg af van het artikel. Een Masserati testen we het liefst een jaar of 4. Het doel en nut van het artikel bepaalt hoe lang wij testen. Zo testen wij regelmatig slimme thermostaten. Daar heb je soms wel maanden voor nodig om te zien of ze echt zuininger zijn. Een TV daarentegen hoef je geen maanden te testen. Na een avondje Netflix weet je vaak wel of het wat is. Maar testen gaan altijd in overleg. Terug sturen trouwens ook.

Hoe bereik ik jullie?

Dat kan op verschillende manieren. Maar onze voorkeur gaat uit naar een mailtje. Dan kan via het contactformulier maar ook rechtstreeks naar info@echtemannen.nl, een beller is sneller maar krijgt soms ook de voicemail. Toch liever bellen? Dan is 087-784 55 36 het nummer om te bellen. Een postduif sturen kan ook naar de volgende coördinaten: 51.7546545, 5.1275736,17. Wij zullen je duif dan lief verzorgen, voeren en wat te drinken geven. Beloofd.

Enne, wie zijn die echte mannen dan?

Achter de website echtemannen.nl zitten een aantal kerels, echte mannen of malloten. ‘T is maar vanuit welke hoek je kijkt. Maar de website is in 2011 opgericht door Bas Becks. Bij wijze van grap maar compleet ontspoort en inmiddels ok geen hobby meer maar series werk (#not). In 2020 zijn Sasja van Horssen (sigarenkoning) en Tom Mulder ook aangehaakt. Samen met hen is ook Echtemannenwinkel gestart en ook die is inmiddels succesvol. Voor de rest hebben wij een huisfotograaf van Fotostudio Fabro en die heet Marc Brökling. De mannen achter Cloud86 zorgen er voor dat onze echte mannen site lekker snel zijn en vrijwel altijd bereikbaar zijn. Zij vertroetelen de websites met LiteSpeed en een CDN (moeilijke taal voor kei snel en heul vlug).

Echtemannenwinkel? Klinkt interessant. Kan ik daar ook verkopen?

Als we heel zakelijk kijken is alles te verkopen. Nou ja bijna alles. Vrouwen, kinderen en vuurwapens is nog wel eens lastig. Maar nu even serieus, wij zijn van mening dat wij alleen producten verkopen die wij zelf heel gaaf vinden. Anders komen ze niet in de winkel. Wij doen ook niet aan affiliates, verkoop in consignatie of dropshipment. De spullen die wij gaaf vinden en verkopen komen bij ons in het Echte Mannen Warehouse te liggen. Dan houden wij de controle en kunnen we onze beloftes nakomen. Niet geheel onbelangrijk: ook de schoorsteen moet roken. Dus spullen waar amper marge op te maken is of spullen die je echt overal tegen dumpprijzen kunt kopen willen we niet. Wij hoeven geen concurrent te zijn van Bol.com (al zouden ze het niet winnen van ons). Heb je producten die aansluiten bij onze doelgroep neem dan gerust contact met ons op. Dan gaan we eens gezellig aan tafel.

Geven jullie ook interviews?

Aangezien wij nogal verlegen zijn liever niet. Nee serieus, met alle plezier. Er zijn wel wat “mitsen en maaren” (we drinken alleen water van de gletsjers op Antartica en we willen alleen blauwe M&M’s) maar daar komen we wel uit. En handtekeningen op borsten, buiken, billen vinden we ook geen probleem. Dus zie kopje: hoe bereik ik jullie en dan komen we graag langs.

Nog meer te vertellen?

Je zit al veel te lang deze onzin te lezen. Dus nee, we zijn er wel klaar mee. Houdoe.