MAKA Laserwaterpas. Dan hangt het echt recht
MAKA Laserwaterpas. Dan hangt het echt recht

MAKA Laserwaterpas. Dan hangt het echt recht

De meeste mannen weten het. Meten is weten en 3 keer meten 1 keer zagen. En de meeste mannen hebben ook wel een “ouderwetse” bubbelwaterpas in de koffer zitten maar je bent het helemaal als je een laserwaterpas hebt. En dan bij voorkeur een met een groene laser. Wij hebben altijd schik als er wat recht gehangen moet worden dankzij onze MAKA Laserwaterpas.

Kruislijnlaser

MAKA Laserwaterpas

Telkens als je thuis iets recht wil hangen ben je weer aan het rommelen met een ouderwetse bubbelwaterpas. Je wil een lijn aftekenen en de waterpas verschuift. Of je waterpas is altijd net 10 centimeter te kort. Met onze MAKA MK115PG Kruislijnlaser heb je dat probleem niet. De groene laser is altijd duidelijk zichtbaar (behalve in direct zonlicht) en is autonivelerend.

Autonivelerend wil zeggen dat de lijn automatisch waterpas stelt mits de behuizing binnen de kaders wordt gehouden. Als je de buizing niet recht genoeg houdt gaat de laser knipperen. Als de laser stabiel is dan krijg je een kruis geprojecteerd. Je kan dus zowel horizontaal als verticaal waterpas meten. Met name bij het tegelen is dat erg handig.


Magnetisch, wel zo handig

De MAKA Laserwaterpas is voorzien van 6 magneten aan de achterkant. Je “plakt” hem dus zo ergens tegen een kozijn, trapje, of iets anders van metaal. Et voila je hebt een waterpas kruis van waaruit je kunt gaan werken.

Let echter wel op: Je moet altijd, en ik herhaal mezelf nog maar een keer, ALTIJD opletten met een laser. Kijk nooit direct in de laserstraal. Je hoort wel eens van lasogen en een laser is niet veel beter. Als je rechtstreeks in de laser kijkt zie je voor een behoorlijke tijd vlekjes. En je kunt je netvlies permanent beschadigen. En geloof me, ik heb jaren met lasers gewerkt en mijn netvlies is er echt aangegaan. Dus niet in het kastje kijken.

Om je continue te laten werken kan je 2 AA batterijen in de waterpas doen maar er worden ook 2 oplaadbare batterijen bij de MAKA MK115PG Kruislijnlaser geleverd. USB C er in en opladen maar.

MAKA LAserwaterpas


SPECS

Je wil natuurlijk wel weten waar je aan toe bent met die mooie MAKA Laserwaterpas. Daarom even wat specs.

  • Bereik: circa 20 meter afhankelijk van het omgevingslicht.
  • Laserkleur: groen
  • Voeding: 2x AA (oplaadbare AA megeleverd)
  • Garantie: 1 jaar
  • Tolerantie: 0.3mm per meter maximaal
  • Prijs: €59.99 (Bol.com 17-6-2024)

Ontdek meer van EchteMannen.nl

Abonneer je om de nieuwste berichten in je inbox te ontvangen.

Ontdek meer van EchteMannen.nl

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder